Activiteiten

Activiteiten

Sinds 2014 hebben we een nieuwe bietenrooier: de Optitrax Light op rupsen. Deze bewerkstelligt een betere bodemstructuur. In droge en zeker in natte omstandigheden hebben we een groot voordeel ten opzichte van collega loonwerkers. Ook het gewicht van de rooier helpt hier enorm aan mee. Light, staat dus voor de lichtste bunkerrooier in het segment.

Met de aanschaf van onze nieuwe bieten-/cichoreizaaimachine en de GPS op deze combinatie zijn wij eindelijk up to date op het gebied van deze werkzaamheden. Het GPS aansturen van onze tractor heeft als voordeel dat wij dit systeem ook gebruiken voor het zaaien van andere producten, zodat we met onze andere machines ook mooi recht rijden.

In het voorjaar bestaan onze werkzaamheden uit alle voorkomende zaaiwerkzaamheden; bieten, cichorei, maïs, tuinbonen, bonen, erwten enz.

De Fourage tak is een positieve aanvulling binnen het bedrijf. Wij bezitten twee combines en een graszaadmaaier. Zelf verwerken wij het product met onze pers en slaan het op in onze loods op 't Kortwegje. Wij onderscheiden ons van onze collega’s door kwaliteit hooi en stro te persen. Dit hooi en stro verhandelen wij aan paardenmaneges en particulieren. Doordat wij iets minder kg stro en hooi in een pak persen blijft het product wat levendiger en makkelijker te strooien of te voeren.

Met onze Grondverzet-afdeling concentreren we ons om een heel jaar rond werk te creëren, zeker in de wintermaanden en het voorjaar. Over het algemeen is het grondverzet-machinepark up to date. Ons machinepark in het grondverzet bestaat uit diverse grondkarren, een mobiele graafmachine, een shovel en een rupskraan machine. Op de rupskraan hebben wij sinds kort trimble GPS-bediening.

Onze projecten zijn heel divers zoals natuurontwikkeling, bouwrijp maken voor huizen, industrie en riolering. Verder proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te bedienen om uiteindelijk samen tot een goedlopend project te komen.

parallax background

Direct contact met Firma Fase