Over ons

Over Firma Fase

Wij, Kees en Sjaak Fase, richten ons doelgericht op gespecialiseerd werk binnen het Loonbedrijf en hebben de volgende bedrijfstakken gekozen: Grondverzet, Fourage en in het Loonbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het rooien van bieten, knolselderij en cichorei.

Sinds 2014 hebben we een nieuwe bietenrooier: de Optitrax Light op rupsen. Deze bewerkstelligt een betere bodemstructuur. In droge en zeker in natte omstandigheden hebben we een groot voordeel ten opzichte van collega loonwerkers. Ook het gewicht van de rooier helpt hier enorm aan mee. Light, staat dus voor de lichtste bunkerrooier in het segment.

Met de aanschaf van onze nieuwe bieten-/cichoreizaaimachine en de GPS op deze combinatie zijn wij eindelijk up to date op het gebied van deze werkzaamheden. Het GPS aansturen van onze tractor heeft als voordeel dat wij dit systeem ook gebruiken voor het zaaien van andere producten, zodat we met onze andere machines ook mooi recht rijden.

In het voorjaar bestaan onze werkzaamheden uit alle voorkomende zaaiwerkzaamheden; bieten, cichorei, maïs, tuinbonen, bonen, erwten enz.

parallax background

Direct contact met Firma Fase